III Gala benèfica, “La música cura”

 

L’Associació Albert Sidrach ha celebrat aquest dissabte 2 de desembre del 2023 la III edició de la Gala Benèfica al Castell de Peralada (Girona) amb el ple absolut d’assistents. Un esdeveniment plenament consolidat al calendari amb la presència de  més de 450 convidats amb personalitats, representants polítics i empresaris reconeguts a tot el territori amb l’objectiu de sumar esforços en una gala que va penjar el cartell de places exhaurides des de fa setmanes.

El sopar de gala ha començat amb la intervenció telemàtica del Dr. Mora (Hospital Sant Joan de Déu), juntament amb la posada en escena de Xavi Serrano amb «La música cura», i actuacions de l’Orquestra Simfònica, Toni Ortiz, Alfred Garcia, Judit Vaz, Yolanda Roma, Pep Sala i Natxo Tarrés.

Al llarg de la nit han intervingut en diferents converses Maria Josep Pozas, «la música em va curar»; Maria Xinxó ha conversat amb Arantxa Garcia-Raga de Músicos por la salud; o Quim Vila i Fermí Fernàndez amb el seu espectacle «La música cura i fa riure». També amb les intervencions de Laura Díaz, presidenta de l’Associació Albert Sidrach; Miquel Brugat, alcalde de Peralada o Jordi Masquef, alcalde de Figueres. En representació política han assistit a l’acte Agustí Badosa, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Maria J. Porta, com a directora dels Serveis Territorials d’Administració Local; entre altres autoritats i personalitats rellevants.

Tanmateix, la nit va estar amenitzada amb música i més música, juntament amb l’espectacle final del Frikybingo o DJ Dolça van Leeuwen.

 

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Els objectius d’aquest sopar seran:

Comunicar

Prendre’n consciencia i divulgar la naturalesa de la malaltia, així com comunicar els efectes devastadors de la seva metàstasis en l’ésser humà, i el patiment que aquesta malaltia aporta, no només als pacients, sinó a tot al seu entorn.

Emocionar

Els familiars directes i l’entorn de la família de l’Albert Sidrach Díaz són el motor i l’exemple d’una vida que va acabar-se massa aviat, malauradament, com moltes altres que ploren en silenci l’enyor, la lluita, el desig i les mil preguntes sense resposta d’una loteria que té un mal final. Però, hem de seguir lluitant, per seguir creient, per seguir intentant aflorar qualsevol exemple de vida i de superació.

Col·laborar

Compromís, intenció i sobretot col·laboració són els fonaments de valor que permetran dimensionar aquest esdeveniment amb un objectiu clar: la recaptació solidaria.

Entretenir

Hem volgut generar un esdeveniment que buscava comunicar per emocionar i efectivament, col·laborar en l’objectiu més primari del propi esdeveniment, és a dir recaptar recursos… ara bé, aquest acte ha nascut també per somriure de nou i apreciar més que mai el valor de la paraula vida.

c/ Tarragona, 13 1r 2a
17600 Figueres
info@associacioalbertsidrach.org
NIF: G-55341796